loader image

Partnerprogram – gratis for rådgivere

Vi mener det, når vi siger, at vi vil liberalisere ejendomsdata og skubbe til den grønne omstilling. Derfor tilbyder vi et partnerprogram, som er gratis for rådgivere.

Bliv partnerSe alle fordelene

Partners

Det får du som partner

01

Brug tiden på dine kunder i stedet for skrivebordsarbejde

Med Upsite får du som byggerådgiver en avanceret platform, der gør udarbejdelsen af vedligeholdelsesplaner effektiv og ligetil, og sparer dig op til 50% af den tid, det normalt tager at udarbejde en rapport.

02

Magien ligger i sammenspillet mellem AI og rådgiver

UpsiteAI scanner offentlige datakilder som BBR og energimærker samt sammenligner ejendomme med lignende ejendomme for at generere værdifuld information. Det kvantitative data, som UpsiteAI stiller til rådighed, hjælper samtidig til at minimere fejl og sikrer, at vedligeholdelsesplanerne er mere præcise og retvisende.

Men vi ved godt, at ikke to bygninger er ens. Den perfekte vedligeholdelsesplan kræver derfor stadig, at en byggerådgiver tager stilling til data, ejendommen og ejendomsejers særlige behov og ønsker.

03

En kraftfuld værktøjskasse

For at gøre processen let og skabe en god brugeroplevelse tilbyder Upsite skabeloner, standardtekster og budgetposter, som du kan bruge på tværs af forskellige ejendomme. Du kan naturligvis også tilføje dine egne skarpskåret tekster og budgetposter.

04

Den perfekte vedligeholdelsesplan – også i print (.pdf)

Fordelene i Upsite er flest i den digitale platform online. Men har du behov for at printe en rapport, kan du med få klik generere en printvenlig version, der giver ejendomsejer en fuld og struktureret oversigt over ejendommens vedligeholdelsesplan.

Se et eksempel her

05

Fuldt overblik over ejendomme

Du kan nemt tilgå og skifte imellem de ejendomme, som du har udarbejdet vedligeholdelsesplaner på. Du kan derudover også tilgå ejendommenes energimærker og trække energiforbedringsforslag direkte ind i vedligeholdelsesplanerne, hvis du ønsker det.

06

Deling af ejendomsdata

Ejendomsejer kan nemt dele adgang med relevante interessenter både inden for og uden for deres organisation. Du er som byggerådgiver forbundet til ejendommen med en særlig partner-forbindelse og mister kun adgang, hvis ejendomsejer aktivt frakobler dig.

07

Brand din virksomhed med Upsite

Med Upsite giver du dine kunder digital adgang til deres vedligeholdelsesplan, energimærke og ejendomsdata. De får her et bedre overblik over deres ejendoms tilstand og vedligehold i realtid, og kan efterfølgende arbejde videre med de planlagte opgaver og budgetposter.

Bliv Upsite partner

Udfyld formularen, så kontakter vi dig angående introduktion og opsætning af din partnerprofil.

+45 2799 9000
hello@upsiteapp.com

  Where’s the catch?

  Du tænker måske, at det er for godt til at være sandt, at du får det hele gratis i vores partnerprogram. Det er helt forståeligt. Få svar på nogle ofte stillede spørgsmål herunder.

  Hvordan kan det være gratis at bruge Upsite i partnerprogrammet?

  Vores forretningsmodel er ikke indtjening på partnere, der udfører vedligeholdelsesplaner. Upsite er afhængig af big data for at blive en succes, hvorfor vi giver udførende byggerådgivere gratis adgang. Partnere er samtidig vores ambassadører, da partnere laver vedligeholdelsesplaner til ejendomsejerne, som er vores kunder.

  Hvem ejer data på ejendommene?

  Det er ejendomsejer (kunde), der ejer ejendommens data efter devisen, at data følger ejendommen.

  Hvem kan være med i partnerprogrammet?

  Du skal være i en udførende byggerådgivningsvirksomhed for at være med i partnerprogrammet, og der skal anmodes om adgang.

  Er mine kunder tvunget til at bruge Upsite for at se deres vedligeholdelsesplan?

  Nej, det står ejendomsejer frit for. Som partner kan du udover den digitale adgang også downloade vedligeholdelsesplanen og sende den direkte til kunden.

   

  Ejendomsejer får samtidig gratis adgang til den digitale vedligeholdelsesplan i Upsite med Starter (1 ejendom / 1 bruger).

  Har andre partnere adgang til mine standardtekster, skabeloner, budgetposter og priser?

  Nej. Alt brugerdefineret data følger din personlige bruger og den organisation, som du er tilknyttet.